Rekisteröidy PuroNettiin

PuroNetti esittelee ja yhdistää yhteistyökumppania etsivät yritykset. Verkkopalvelu on tarkoitettu elintarvikealan pk-yrityksille ja alan palveluntuottajille. Palvelun käyttö on maksutonta.

Elintarvikeyritykset hyväksytään PuroNetin käyttäjiksi toimialaluokituksen (TOL 2008) perusteella. Sallitut TOL-luokat ovat 01 Maatalous, 03 Kalatalous, 10 Elintarvikkeiden valmistus ja 11 Juomien valmistus. Palveluntuottajat voivat rekisteröityä palveluun keväästä 2021 lähtien. Palveluntuottajilta edellytetään kokemusta elintarvikealan palveluntuotannosta.

PuroNetin käyttäjäksi pääset täyttämällä käyttäjätiedot (Vaihe 1) ja yrityksen oman profiilikortin (Vaihe 2):

1. Täytä henkilökohtaiset käyttäjätiedot (Vaihe 1).

2. Täytä yrityksen profiilikortti (Vaihe 2). Kerro profiilikortissa, mitä haluat tarjota tai mitä etsit.
Huom! Jokainen yritys voi luoda itsestään vain yhden profiilikortin, joka on ensimmäisen käyttäjän hallinnoitavissa. Muut yrityksen edustajat voivat rekisteröidä omat käyttäjätunnuksensa saman yrityksen alle.  (Jos et tiedä onko yrityksestäsi olemassa profiilikorttia, tai haluat siirtää yritysprofiilin hallinto-oikeuden toiselle käyttäjälle, ota yhteyttä sähköpostitse info@puronetti.fi)

3. Palvelun ylläpitäjä tarkistaa rekisteröitymisen käyttöehtojen mukaisuuden. Saat onnistuneesta rekisteröinnistä vahvistuksen sähköpostiisi.

4. Pääset kirjautumaan tunnuksillasi palveluun. Voit selata muiden yritysten profiilikortteja, hakea yhteistyökumppania ja seurata ajankohtaisia ilmoituksia. Voit myös tallentaa yrityksiä ja ilmoituksia suosikeiksi.
Huom! PuroNetin käyttö sisältää evästeitä, hyväksythän evästeet ennen rekisteröintiä.

Vaihe 1. Käyttäjätiedot

    

Etkö löydä toimialaasi listalta? Ota yhteyttä info@puronetti.fi

Käsittelemme PuroNettiin rekisteröityneiden henkilötietoja Fennopromo Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti

Minulle saa lähettää Pienistä puroista suuria väyliä -uutiskirjeen, jotta pysyn ajan tasalla palveluun liittyvistä asioista.

Olen lukenut ja hyväksyn PuroNetin käyttöehdot